Digitale werkplaats

Onze adviseurs zullen u bij uw project begeleiden, van de studiefase tot de uitvoering ervan op maat.

Scroll down
Spitstechnologie

Spitstechnologie

Een team van hooggekwalificeerde medewerkers en uitgerust met zeer geavanceerde 3D-programma's maakt het mogelijk het snijwerk te optimaliseren en de bewerking van de panelen te produceren.

De digitale zagen

De digitale zagen

Wij zijn uitgerust met twee paneelzagen van Holzma ('s werelds grootste fabrikant van digitale houtbewerkingsmachines). Dankzij deze machines en de bijhorende software garanderen wij u een uiterst precieze bewerking van alle soorten panelen tot 80 mm dikte. Op dit moment hebben we een capaciteit van 3000 meter snijcapaciteit per dag.

De digitale kantenverlijmer

De digitale kantenverlijmer

Om u de beste kwaliteit te garanderen, kunnen wij met een gloednieuwe digitale kantenverlijmer alle soorten kanten (ABS, gelamineerd, groudier, laminaat, hout van 0,6 tot 3 mm) verlijmen. Deze machine werkt met PU-lijm (de sterkste en meest waterdichte lijm). Het laat ons toe om de "0-voeg" (onzichtbare lijmverbinding) te bereiken.

De digitale freesmachines

De digitale freesmachines

We hebben twee freesmachines die kunnen worden gebruikt voor meubilair of andere toepassingen. Elke vorm die op een computer getekend wordt, kan met behulp van één van deze machines worden geproduceerd. De andere wordt gebruikt om de doorboring van meubelpanelen in grote series te optimaliseren. Deze twee hoogpresterende digitale freesmachines en de bijbehorende software garanderen u een werk van millimeterprecisie op alle soorten panelen.

VH PRO-software

VH PRO-software

Voer uw projecten uit met onze VH PRO-software (voor professionals). Met deze gratis software kunt u zelf het snijden, lijmen en frezen voor meubelkasten programmeren. Neem contact met ons op voor een opleiding en/of om uw toegangscode te verkrijgen.

Contacteer ons
Ijzerwaren

Ijzerwaren

Wij distribueren het zeer brede Duitse assortiment "Hettich" ijzerwaren, waarvan de meest gebruikte artikelen op voorraad zijn. De rest van het assortiment is zeer snel beschikbaar op bestelling.