Diensten en werkplaatsen

De meeste van onze producten worden verwerkt in onze werkplaatsen in Brussel. Ter plaatse op te halen of door ons te leveren.

Scroll down

Zaag- en schaafwerkplaats

Wij hebben meerdere machines om uw hout op maat te zagen, te schaven of te frezen: lintzaag, 4-zijdige schaafmachine, "marianne" schaafmachine, freesmachine.

Onze zaag- en schaafwerkplaats
Zaag- en schaafwerkplaats

Digitale werkplaats

Vanhumbeeck frères heeft de laatste 20 jaar veel geïnvesteerd in haar werkplaatsen. Nieuwe 3D-programma's, een nieuwe digitale werkplaats, hooggekwalificeerde medewerkers staan tot uw beschikking om uw meest gevarieerde en nauwkeurige projecten te realiseren.

Onze digitale werkplaats
Digitale werkplaats

Werkplaats voor de bewerking van Corian®

Corian® is een essentieel product voor liefhebbers van het sublieme in hun dagelijks leven. Dit materiaal wordt voornamelijk gebruikt bij de vervaardiging van keukenbladen en badkamer oppervlakken.

Onze Corian® werkplaats
Werkplaats voor de bewerking van Corian®

Afwerkingslijn houten vloer

We zijn uitgerust met onze eigen afwerkingslijn voor parketvloeren. Dankzij dit uniek concept beperken we ons niet tot bestaande assortimenten van fabrikanten.

Onze afwerkingslijn
Afwerkingslijn houten vloeren

Leveringen

Bij Vanhumbeeck frères leveren wij de hele week door, thuis of op een werf. Wij beschikken over vrachtwagens met vorkliften om het lossen van uw bestellingen te vergemakkelijken.

Leveringen

La Parqueterie du Brabant

De specialist voor de aanlevering en plaatsing van uw parket. Voor een optimaal resultaat zorgen hooggekwalificeerde adviseurs en 4 plaatsingsteams voor een kwaliteitsservice.

Meer informatie
Parqueterie du Brabant

La Menuiserie du Brabant

Voor een gepersonaliseerd ontwerp en de realisatie van uw meubelen 100% op maat alsmede de plaatsing.

Meer informatie
La Menuiserie du Brabant