Onze showroom

In onze showroom van meer dan 800 m² kunt u de grote verscheidenheid van onze materialen, hun kwaliteit en hun afwerking ontdekken.

Scroll down
Onthaal Showroom

Onthaal

Ons team verwelkomt u ook op de middaguren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Showroom parket

Showroom parketvloeren

Onze showroom is beroemd voor zijn tentoonstelling van parketvloeren met meer dan 300 modellen. Experts staan tot uw beschikking voor uw professionele of privé projecten.

Showroom meubelen op maat

Showroom meubelen op maat

We stellen ook op maat gemaakte meubels tentoon, zoals keukens, dressings, boekenkasten, ... om u te tonen wat we in onze werkplaatsen kunnen vervaardigen.

Showroom portes

Showroom deuren

Een ruime keuze aan binnendeuren (design, technische of schuifdeuren,...) alsook deurgrepen en toebehoren zijn te ontdekken in onze showroom.

Showroom panneaux

Showroom panelen

In onze showroom kunt u stalen van alle gevolgde panelen raadplegen (spaanplaten, MDF, blokplaten, Multiplex, gelamineerde, laminaat, massief houten panelen, enz.). Ter informatie: er bestaan meer dan 500 referenties in gelamineerde panelen en meer dan 4000 referenties in laminaat panelen.

Showroom terrassen

Showroom terrassen

Net als bij de parketvloeren zullen onze experts u de verschillende mogelijkheden van houten terrassen (Ipé, Padouk, Itauba, Thermowood, Lariks) of terrassen in composiet hout (Bamboe) doen ontdekken.

De meeste van onze producten worden verwerkt in onze werkplaatsen in Brussel. Ter plaatse op te halen of door ons te leveren.

Diensten en werkplaatsen